Wie zijn we

Onze praktijk bestaat uit 3 verloskundigen, Liesbeth Compagner, Mevy van Rooij en Andrea Stoop-Berends. Wij willen graag jullie zwangerschap/bevalling en kraambed begeleiden. Wij hopen bij onze begeleiding “zorg op maat” te kunnen bieden waarbij we onze zorg dus aanpassen aan wat jij/jullie willen en prettig vinden.

> Lees meer over Liesbeth

> Lees meer over Mevy

> Lees meer over Andrea


Over Liesbeth

Ik ben Liesbeth Compagner, ik ben in 2000 afgestudeerd op de vroedvrouwenschool in Kerkrade.  Het eerste jaar heb ik als waarneemster in verschillende praktijken gewerkt. Sinds 2001 ben ik werkzaam in Zevenbergen.

Ik vind het erg leuk om jullie te begeleiden in het proces om ouders te worden. Want het is mooi om te zien hoe er tijdens 9 maanden niet alleen een kind zich ontwikkelt en geboren wordt, maar ook dat er ouders ontstaan. Samen wil ik graag naar het belangrijkste moment van jullie leven toewerken: de geboorte van jullie kindje. Zelf ben ik getrouwd met Richard en heb ook 3 maal mee mogen maken om moeder te worden. In 2005 is Anouk geboren en in 2010 Willemijn. Onze jongste Jasper in in 2013 geboren. 

Over Mevy

Mijn naam is Mevy van Rooij. Voor mij is het alweer 21 jaar geleden dat ik afstudeerde als “vroedvrouw” in Hasselt (België). Na 2 jaar op de verloskamers van het Amphia te hebben gewerkt ben ik naar Zevenbergen gekomen en dat bevalt nog steeds prima.

Ik vind het geweldig om bevallingen te begeleiden en de vrouwen te ondersteunen tijdens de meest wonderbaarlijk periode in hun leven. En niet te vergeten de bezorgde vaders in wording, die moeten toezien wat een natuurgeweld hun vrouw moet doorstaan.

Mijn grootste liefde ligt bij de badbevallingen, een vorm van geboorte geven aan je kind, waarbij je als vrouw heel erg de regie houdt en je als begeleider het liefst alleen maar meekijkt en geniet van het bijzondere moment. Zelf heb ik twee kinderen, Jochem en Sebas, waarvan er één op het droge en één in het natte ter wereld is gekomen.

Over Andrea

Mijn naam is Andrea Stoop-Berends. In 1979 werd ik met mijn billen eerst in het Franciscus in Roosendaal geboren. Als kind wilde ik graag zuster of dokter worden, pas op mijn 16e besloot ik dat verloskunde wel eens mijn ‘ding’ zou kunnen zijn. In 2001 studeerde ik af in Rotterdam en ben ik als verloskundige in Breda aan de slag gegaan in een duopraktijk. Daar heb ik tot eind 2005 gewerkt.

In 2006 ben ik een echo-opleiding gaan volgen en ben ik daarnaast in Zevenbergen komen waarnemen. Qua praktijkgrootte goed passend bij mijn beeld van het leveren van passende zorg, bijvoorbeeld door het gebruik maken  van een geboorteplan. In 2007 werd ik de 3e maat binnen deze praktijk en ben ik als echoscopist in de regio Rotterdam gaan werken.

Ik ben getrouwd met Ruud en samen hebben wij 3 zonen, Laurens (2004), Ruben (2006) en Dieter (2009). De geboorte van onze mannen hebben wij beiden als een super bijzonder moment ervaren, mede door de begeleiding van de verschillende verloskundigen die rekening hielden met onze wensen.

 
Sebas

28-06-2017