Contactgegevens praktijk

Lindonk 153
4761 NG Zevenbergen
Telefoon: 0168- 324 152

Voor het maken van afspraken, opvragen van bloeduitslagen en niet dringende zaken houden wij telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 13.00-14.00 uur. Indien de verloskundige een bevalling heeft gaat het telefonisch spreekuur niet door. Wil je ons dan toch spreken dan kan dat uiteraard. Je kunt bellen op de diensttelefoon maar je kunt ook een appje of sms bericht sturen. Wij bellen je dan zeker terug.

Diensttelefoon

Heb je ons nodig voor je bevalling, het kraambed, maar ook als je ongerust bent of direct wat wil vragen zijn wij altijd bereikbaar op onze mobiele telefoon; 06-22013323. Krijg je op dit nummer geen gehoor, kan het zijn dat we in gesprek zijn met iemand anders. Probeer het 5 minuten later nog een keer of stuur een sms bericht of een appje, we bellen dan z.s.m. terug.

Eerste afspraak

Wanneer je een afspraak wil maken voor een eerste controle zullen wij je best veel vragen stellen. Zowel wat over je persoonsgegevens als over de duur van je zwangerschap. Daarom is het echt het makkelijkste als je ons belt tijdens het telefonisch spreekuur.

Let op: Het versturen van een sms-bericht of een appje is dus mogelijk. Echter wanneer er iets dringends is zoals de bevalling maar ook bij andere dringende zaken zoals bloedverlies, weinig leven of ongerustheid dan moet je echt altijd bellen. Het kan zijn dat we je sms of app niet hebben ontvangen of direct horen.

In onze praktijk hebben wij bewust gekozen om GEEN avondspreekuur te doen. De reden hiervoor is dat het wel eens voorkomt dat we een extra consult aanvragen bij de gynaecoloog. Dat consult moet dan vaak nog op dezelfde dag gebeuren. Aangezien het overdag veel makkelijker is om een extra controle zoals een hartfilmpje of echo te regelen, worden onze spreekuren tijdens kantoortijden ingepland.

Dit kan natuurlijk vervelend zijn voor je werk. Als werknemer wordt je hierbij beschermd door de arbeidstijdenwet. Hierin staat het volgende: “Noodzakelijk zwangerschapsonderzoek als dat onder werktijd plaats moet vinden. Uw loon wordt doorbetaald voor de duur van het zwangerschapsonderzoek en de reistijd. U heeft hier tot 6 maanden na de bevalling recht op.”

Spreekuurlokaties

Praktijk, Lindonk 153 Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. 1e, 3e en eventuele 5e woensdag van de maand van 9.00 tot 12.00
Wijkgebouw, Vestkant 2 2e en 4e woensdag van de maand van 9.30 tot 10.30
Lindonk 153, 4761 NG Zevenbergen 0168- 324 152 doortjeuil@annature.nl

Afspraak maken