Contact

Contactgegevens praktijk

Diensttelefoon

Lindonk 153
4761 NG Zevenbergen
Telefoon: 0168- 324 152
E-mail: doortjeuil@annature.nl

Voor het maken van afspraken, opvragen van bloeduitslagen en niet dringende zaken houden wij telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 13.00-14.00 uur. Indien de verloskundige een bevalling heeft gaat het telefonisch spreekuur niet door. Wil je ons dan toch spreken dan kan dat uiteraard. Je kunt bellen op de diensttelefoon maar je kunt ook een appje of sms bericht sturen. Wij bellen je dan zeker terug.

Heb je ons nodig voor je bevalling, het kraambed, maar ook als je ongerust bent of direct wat wil vragen zijn wij altijd bereikbaar op onze mobiele telefoon; 06-22013323. Krijg je op dit nummer geen gehoor, kan het zijn dat we in gesprek zijn met iemand anders. Probeer het 5 minuten later nog een keer of stuur een sms bericht of een appje, we bellen dan z.s.m. terug.

Let op: Het versturen van een sms-bericht of een appje is dus mogelijk. Echter wanneer er iets dringends is zoals de bevalling maar ook bij andere dringende zaken zoals bloedverlies, weinig leven of ongerustheid dan moet je echt altijd bellen. Het kan zijn dat we je sms of app niet hebben ontvangen of direct horen.

Contactformulier

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Telefoon

Antispam

A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

Stel hier uw vraag *

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
 


Spreekuurlokaties

 

Spreekuur Zevenbergen


Praktijk, Lindonk 153 Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. 1e ,3e en eventuele 5e woensdag van de maand van 9.00 tot 12.00
 
     
     

Spreekuur Lage Zwaluwe


Huisartsenpraktijk Lage Zwaluwe, Ganshoeksingel 2.
Woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur
 
     
     

Spreekuur Klundert


Wijkgebouw, Vestkant 2 2e en 4e woensdag van de maand van 9.30 tot 10.30
 

Actueel

  • Waarneming vakantieperiode

  • Beste zwangeren en partners,   De mei- en zomervakantie komen er weer aan! Tijdens deze periodes krijgen wij versterking van een waarnemend verloskundige zodat de zorg gewoon door kan gaan zoals jullie van ons gewend zijn. We zijn heel blij dat Wies ons team komt versterken. Hieronder haar vo...