Reflexologie

Tijdens je zwangerschap moet je lichaam hard werken er vinden er veel veranderingen plaats waardoor er soms een aantal vervelende en lastige klachten of problemen ontstaan.

Ben je op zoek naar verlichting van je zwangerschapsklachten en een medicijnvrije therapie dan is voetreflexmassage voor jou een mogelijke oplossing.

Heb je klachten of last van:

·         misselijkheid en maagzuur

·         rug,bekken en bandenpijn

·         blaasontsteking

·         obstipatie

·         oedeem

·         vermoeidheid slecht slapen of slapeloosheid

·         stemmingswisselingen

dan is voetreflexologie  een natuurlijke geneeswijze die daarbij ook nog ontspanning biedt.

Daarbij kan zwangerschapsreflexologie ingezet worden bij het draaien van een stuit of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent of juist voor je geplande inleiding.

Behandeling door een reflexzonetherapeut is een goede  aanvulling maar vervangt nooit de verloskundige. Wil je weten  of het voor jou iets kan betekenen vraag er na bij je verloskundige of kijk op de website: www.relax-balance.nl en stel je vraag via het contactformulier.

Na je bevalling is babyreflexologie een  bijzondere manier om contact te maken met je baby en om te helpen als je baby last heeft van darmkrampjes, slecht in of door slapen of soms gewoon ook wat uit balans is. Behandeling thuis is mogelijk, evenals aansluitend een workshop om zelf massage te geven. Hierbij krijg  je uitleg en wordt je geleerd de massagegrepen zelf toe te passen en je baby comfort te bieden. Als laatste maar niet onbelangrijk  kan je met behulp van voetreflexmassage de borstvoeding stimuleren.

Sebas

28-06-2017